[gtranslate]

GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN BOVEN DE € 45, -

!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '513312294046226'); fbq('track', 'PageView');

WATERTAS

SKU:

FZ#ForzaRingWaterBag

24,95

93 op voorraad

Deel dit product op social media!

Betaal methodes.

Misschien bent u ook hierin geinteresseerd?

Over het product.

De Forza ring water tas is vervaardigd van een stevig polyester en is volledig waterdicht. Het ronde model is voorzien van 2 handige draaggrepen, hierdoor is de water tas makkelijk te dragen. De ring water tas heeft een dubbele voering en is geschikt voor het vervoeren van 6 tot 8 liter water. De verstevigde band aan de bovenzijde van de water tas zorgt ervoor dat de water tas de ronde vorm behoudt en niet kan dubbelvouwen.

Als toevoeging op de ring water tas, zijn er 3 opbergvakken aangebracht. Het grote voorvak is uitermate geschikt om een EHBO koffertje in te plaatsen en de 2 zijvakken zijn perfect om 2 bidons in te plaatsen. Deze ring water tas is ideaal te gebruiken bij sporten waar eventuele blessures kunnen optreden. Zorg dat er een spons in de water tas ligt om eenvoudig blessures te koelen of schoon te kunnen deppen. Al met al is een ring water tas een belangrijke accessoire in de sportuitrusting van sporters en/of trainers voor het verzorgen van blessures binnen en buiten de ring.

Producteigenschappen

    • Stevig polyester
    • Volledig waterdicht
    • Handige draaggrepen
    • Inhoud 6 tot 8 liter water
    • Verstevigende band
    • Opbergvakken
    • Forza logo

Alle bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen verwerkt. Bestellingen worden niet verzonden of bezorgd in het weekend of op feestdagen.

Als we een groot aantal bestellingen ontvangen, kunnen zendingen een paar dagen vertraging oplopen. Houd rekening met extra dagen voor levering. Als er een aanzienlijke vertraging optreedt in de verzending van uw bestelling, nemen we contact met u op via e-mail of telefoon.