[gtranslate]

GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN BOVEN DE € 45, -

!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '513312294046226'); fbq('track', 'PageView');

Verzending en bezorging

Bedankt voor het bezoeken en winkelen bij Forza Fighting Gear. Hieronder volgen de algemene voorwaarden die ons verzendbeleid vormen.

Alle bestellingen worden binnen 2-3 werkdagen verwerkt. Bestellingen worden niet verzonden of bezorgd in het weekend of op feestdagen.

Als we een groot aantal bestellingen ontvangen, kunnen zendingen een paar dagen vertraging oplopen. Houd rekening met extra dagen voor levering. Als er een aanzienlijke vertraging optreedt in de verzending van uw bestelling, nemen we contact met u op via e-mail of telefoon.

De verzendkosten voor uw bestelling worden berekend en weergegeven bij het afrekenen.

U ontvangt een e-mail met verzendbevestiging zodra uw bestelling is verzonden, met daarin uw trackingnummer (s). Het trackingnummer is binnen 24 uur actief.

Forza Fighting Gear is niet verantwoordelijk voor de douane en belastingen die op uw bestelling worden toegepast. Alle kosten die tijdens of na verzending worden opgelegd, zijn de verantwoordelijkheid van de klant (tarieven, belastingen, enz.).

Forza Fighting Gear is niet aansprakelijk voor producten die tijdens verzending beschadigd of verloren zijn gegaan. Als u uw bestelling beschadigd heeft ontvangen, neem dan contact op met de vervoerder om een ​​claim in te dienen.

Bewaar alle verpakkingsmaterialen en beschadigde goederen voordat u een claim indient.

Ons retourbeleid biedt gedetailleerde informatie over opties en procedures voor het retourneren van uw bestelling.