[gtranslate]

GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN BOVEN DE € 45, -

!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '513312294046226'); fbq('track', 'PageView');

Algemene Voorwaarden

Door u te registreren en de voorwaarden van Forza.eu te accepteren, bevestigt u dat u ten minste 18 jaar oud bent en dat alle verstrekte informatie en details uw juiste, actuele en volledige gegevens zijn. U stemt ermee in dat u de website niet zult gebruiken voor criminele, frauduleuze of illegale activiteiten of op een manier die schade of leed zou berokkenen aan een derde partij, als we frauduleuze accountactiviteit of -gedrag vermoeden, behouden we ons het recht voor om uw account op te schorten, te beperken of te beëindigen. toegang tot de website op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving.
Als u contact met ons wilt opnemen, stuur dan een e-mail naar [email protected] of bel ons op 088 873 00 40, onze kantoren zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur (behalve op feestdagen). Berichten kunnen buiten kantooruren worden achtergelaten. Hoewel er alles aan wordt gedaan om alle vragen tijdens de werkweek binnen 24 uur te behandelen, hebben we een e-mailsysteem, zodat alle e-mails in de ontvangen volgorde worden behandeld.
Afbeeldingen zijn alleen ter illustratie en kunnen afwijken van het daadwerkelijk ontvangen product. Kleuren op sommige items, in het bijzonder (maar niet beperkt tot) cosmetische items, kunnen variëren als gevolg van beperkingen binnen het fotografische proces en schermvariaties.
Alle voorraad en prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid, artikelen die aan het winkelmandje zijn toegevoegd kunnen veranderen tijdens het afrekenen, dus controleer je bestelling opnieuw voordat je de betaling verstuurt.
We accepteren betalingen met creditcards / betaalkaarten: Visa Debit, Visa, Mastercard, Delta, COD (Cash on Delivery) Forza.eu is niet aansprakelijk voor kosten of verwerkingskosten voor betalingen, indien van toepassing, die verband houden met de door u gekozen betalingsmethode.
Bekijk voor onze volledige leveringsdetails en prijzen ons retourbeleid
Restituties worden verwerkt via de originele betaalmethode, tenzij anders overeengekomen met het management.
Alle prijzen zijn in EURO (€) en inclusief BTW.

Forza.eu slaat geen creditcard- of betaalpasgegevens op, alle kaartbetalingen worden gedaan via EMSpay.eu, een beveiligde site.
De prijs van een product is zoals vermeld op de website op het moment dat u uw bestelling plaatst, behalve in het geval van een duidelijke fout. Als we een fout ontdekken in de prijs van een product dat u heeft besteld, zijn we niet aansprakelijk om dat artikel aan u te leveren tegen de vermelde prijs. In dit geval zullen we contact met u opnemen om uw bestelling tegen de juiste prijs te bevestigen, of uw bestelling annuleren en ervoor zorgen dat al het geld wordt geretourneerd.
Bestellingen kunnen naar eigen goeddunken worden onderworpen aan extra veiligheidscontroles. Dit kan een bevestiging van creditcard- / betaalkaartgegevens of volledige adresgegevens zijn. Forza.eu behoudt zich het recht voor om betaling via een alternatieve methode te vragen of om bestellingen te annuleren als deze informatie niet kan worden verstrekt.
In sommige gevallen is het mogelijk dat de initiële portkosten die op het moment van bestellen worden opgegeven, niet voldoende zijn om de werkelijke verzendkosten te dekken. Mocht dit het geval zijn, dan behoudt Forza.eu zich het recht voor om betaling van het prijsverschil in de verzendkosten te vragen voordat de bestelling wordt uitgevoerd en verzonden.
Forza.eu behoudt zich het recht voor om op elk moment bestellingen te annuleren of te weigeren, de hoeveelheid van bepaalde artikelen te beperken of bepaalde bestellingen te leveren op het factuuradres, alleen naar goeddunken van ons management.
Forza.eu behoudt zich het recht voor om promotiecodes in te trekken, het gebruik ervan te beperken en het gebruik van promotiecodes in combinatie met elkaar te beperken.
Nadat een bestelling is geplaatst, kan Forza.eu niet garanderen dat wijzigingen in een bestelling kunnen worden aangebracht voordat de bestelling wordt verzonden.
Forza.eu behoudt zich het recht voor om cadeaubonnen die geacht worden aanstootgevend of ongepast taalgebruik te bevatten, blanco te laten.
Als Forza.eu uw bestelling geheel of gedeeltelijk niet kan uitvoeren omdat de voorraad niet meer beschikbaar is, zullen we proberen een alternatief artikel aan te bieden of zullen we uw betaling terugbetalen voor artikelen die we niet kunnen leveren. Forza.eu is niet gehouden tot het bieden van enige aanvullende vergoeding in welke vorm dan ook voor geleden teleurstelling.
Stel Forza.eu op de hoogte als uw bestelling niet binnen 14 dagen is aangekomen. Uw pakket kan dan als ‘vermist’ worden beschouwd en we kunnen u een vervanging of terugbetaling aanbieden. In het zeldzame geval van niet-levering wordt geen vergoeding toegekend.

Forza is in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) (EU) 2016/679. Bekijk ons AVG-beleid.
Eventuele klachten moeten schriftelijk worden ingediend per post naar: Forza Fighting Gear BV, Draaibrugweg 10, Almere, 1332 AD, Nederland of per e-mail naar [email protected]. Waar mogelijk proberen we klachten onmiddellijk te erkennen, maar alle klachten worden binnen 7 werkdagen erkend, de klant wordt op de hoogte gehouden van alle vorderingen.