[gtranslate]

GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN BOVEN DE € 45, -

!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '513312294046226'); fbq('track', 'PageView');

De Forza vegan gear gratis garantie

Algemene voorwaarden

De Forza Vegan Gear Free-garantie is alleen geldig voor Forza Vegan-handschoenen en veganistische scheenbeschermers. Om uw Forza Vegan Gear Free-garantie te krijgen, moet u zich binnen 14 dagen na aankoop online registreren. De duur van de Forza Vegan Gear Free-garantie gaat in op de aankoopdatum. De Forza Vegan Gear Free-garantie is geldig tegen diefstal, verlies en defecten op uw paar Forza Vegan-handschoenen en Forza Vegan-scheenbeschermers.

De standaardgarantie voor fabricagefouten dient via uw geautoriseerde FORZA Fighting gear-dealer te gaan. Hoe u uw Forza Vegan Gear Free-garantie claimt. Als je aanspraak wilt maken op je Forza Vegan Gear Free-garantie, stuur dan een e-mail naar [email protected] met de volgende informatie: Een kopie van het originele aankoopbewijs van een geautoriseerde Forza Fighting Gear-dealer. * De bevestigingsmail. * (* Houd er rekening mee dat de aankoopdatum op de twee documenten hetzelfde moet zijn.) Laat ons weten wat er met je Forza Vegan Gear is gebeurd: In geval van beschadiging of kapotte: stuur ons een duidelijke foto van de schade per e-mail. ** (** Je hoeft je beschadigde of kapotte Forza Vegan Gear NIET naar ons terug te sturen.)

Bij diefstal of verlies: voeg een kopie van het officiële diefstalrapport toe. *** (*** Nederlandse staatsburgers dienen ons in ieder geval een kopie van een diefstal- / verliesrapport te bezorgen van: https: //www.verlorenofgevonden .nl /.) Na ontvangst van uw e-mail nemen wij contact met u op. Als we uw gratis garantieverklaring goedkeuren, houd er dan rekening mee dat we u geen verzend- en administratiekosten in rekening brengen om u uw nieuwe paar Forza Vegan Gear te bezorgen. In het geval dat het gekochte artikel niet meer leverbaar is, wordt een vervangend artikel van dezelfde waarde aangeboden. Er kan slechts 1 claim per verzekeringsregistratie worden ingediend. De Forza Vegan Gear stopt na 1 jaar en kan niet worden verlengd. De beslissing van Forza Fighting Gear is definitief en hierover kan niet worden gecorrespondeerd.

Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Om een ​​claim in te dienen op uw Forza Vegan Gear-garantie of als u meer informatie wilt over het Forza Fighting Gear Free-garantiebeleid, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via: [email protected].